Gerflor kupio Connor Sport Court

05.11.2014. Kategorija: Proizvođači

Gerflor je na današnji datum do kraja realizirao akviziciju tvrtke Connor Sport Court International iz SAD-a, proširujući time svoju ponudu sportskih proizvoda i dodatno osnažujući poziciju na globalnom tržištu. U Gerflorovoj su grupaciji sada objedinjena tri svjetski poznata proizvođača sportskih podnih obloga – Connor, Sport Court i Taraflex. Proizvodi Connor Sport Courta uskoro će biti dostupni i na hrvatskom tržištu.

O tvrtki Connor Sport Court International

Tvrtka Connor Sport Court vodeći je američki proizvođač sportskih podnih obloga. Partneri su i dobavljači brojnih elitnih organizacija, uključujući između ostaloga NBA, FIBA-u, NCAA i FIVB. Tvrka se specijalizirala za drvene, sintetičke, gumene i modularne sportske podne obloge i u svojoj ponudi ima rješenja za sve tipove sportskih terena i objekata.

Connor Sport Court pod jednom organizacijom objedinjuje dva proizvođača sportskih podnih obloga, Connor Sports Flooring® i Sport Court®. Connor Sports je osnovan 1872. godine i vodeći je proizvođač drvenih sportskih parketa. Sport Court je osnovan 1974. godine i proizvodi originalne modularne sportske podove za vanjsku i unutarnju primjenu.

Connor Sport Court ima 250 zaposlenika i 2 tvornice u SAD-u, a proizvode distribuira u više od 75 zemalja na svih 7 kontinenata. U CSC-ovim tvornicama implementirana je inicijativa "zero waste" o recikliranju svih nusproizvoda proizvodnje. Tvornicama su u neovisnoj reviziji dodijeljeni certifikati ISO 9001 i ISO 14001.

Više informacija možete pronaći na sljedećim stranicama: Connor Sports i Sport Court.