Rukohvati

Rukohvati iz kolekcije SPM (dio grupe Gerflor) izrađeni su s posebnom pažnjom posvećenom ergonomiji, higijeni i estetici. Proizvode se od PVC-a i aluminija s antibakterijskim svojstvima, prilagođeni su oblikom stisku ruke i mogu se postaviti na svaku površinu – zaobljene zidove, uglove koji nisu pod 90°, na stubištima i drugdje – poštujući pritom estetski koncept interijera.

SPM-ovi rukohvati štite od dodirom prenosivih infekcija
Higijena i prevencija bakterijskih infekcija u trajnom su fokusu zdravstvenih ustanova, ali i drugih objekata javne namjene. Jedan su od glavnih medija za prijenos bakterija upravo ljudske ruke – prema istraživanjima, 75 do 90 % infekcija koje se pojavljuju u bolnicama šire se dodirom.

Spojevi između drške rukohvata i završnih elemenata pogodni su za razvoj bakterija i ujedno se najteže čiste. Zbog toga se SPM-ovi rukohvati proizvode sa spojevima u koje je integriran baktericid na koji ne utječu sredstva za čišćenje. Baktericidno djelovanje spojeva, koje su dokazali nezavisni laboratoriji, upotpunjuje svojstvo SPM-ovih rukohvata da ne podržavaju razvoj mikroorganizama.

SPM-ovi rukohvati efikasno su sredstvo u borbi protiv razvoja mikroorganizama i širenja infekcija u javnim objektima.

Reference

Zatražite ponudu, uzorke ili dodatne informacije

Kontaktirajte nas
Poruka uspješno poslana.
Greška kod slanja, molimo pokušajte ponovo.