Zaštite za zidove i vrata

Kad je riječ o očuvanju dobrog izgleda i funkcije dijelova interijera, svi objekti javnog tipa suočavaju se sa sličnim poteškoćama. Zidovi u hodnicima, uglovi i vrata izloženi su udarcima i prljanju i ubrzano propadaju ako su nezaštićeni. Uz očuvanje interijera, u prostorima poput operacijskih dvorana i čistih soba ključan je i zahtjev održavanja higijene i sterilnih uvjeta.

SPM, dio grupe Gerflor, proizvodi rješenja koja uklanjaju problem održavanja higijene i ubrzanog propadanja dijelova interijera – zaštite od PVC-a za zidove, uglove i vrata.

Svi SPM-ovi proizvodi otporni su na udarce i habanje, bakterije i proizvode za čišćenje. Izrađeni su od jednobojnog PVC-a i ne gube intenzitet boja tijekom vremena. Jednostavno se postavljaju i održavaju, a njihovom se uporabom smanjuju ukupni troškovi redovnih sanacija (bojenje zidova, zamjena oštećene stolarije) i produljuje se životni vijek objekta.

  • Svi proizvodi otporni su na udarce i habanje, bakterije i proizvode za čišćenje.
  • Izrađeni su od jednobojnog PVC-a i ne gube intenzitet boja tijekom vremena.
  • Jednostavno se postavljaju i održavaju.
  • Njihovom se uporabom smanjuju ukupni troškovi redovnih sanacija (bojenje zidova, zamjena oštećene stolarije) i produljuje životni vijek objekta.
  • U prostorima u kojima su higijenski zahtjevi ključni, zidni paneli mogu se zavariti međusobno i na spoju s vinilnom podnom oblogom, tvoreći potpuno vodonepropusan sustav.
  • Moguće je birati između velikog broja boja, dekorativnih oblika i standardnih ukrasnih slika i natpisa, a na panele se može i otisnuti slika po izboru. Proizvodi se izvrsno nadopunjuju s vinilnim podnim oblogama iz Gerflorovih kolekcija.
  • Ne sadrže teške metale i druge štetne tvari, imaju vrlo nisku emisiju lako hlapljivih organskih čestica (TVOC), mogu se u cijelosti reciklirati i njihovom se uporabom smanjuje negativan utjecaj na okoliš (manje potrošenih sredstava za čišćenje, nema potrebe za čestim sanacijama).

Tipovi proizvoda

Reference

Zatražite ponudu, uzorke ili dodatne informacije

Kontaktirajte nas
Poruka uspješno poslana.
Greška kod slanja, molimo pokušajte ponovo.