Luksuzne vinilne ploče

Gerflorove luksuzne vinilne ploče (LVT) iz kolekcije Creation imaju brojne prednosti u odnosu na drvo, mramor, keramiku i druge materijale čiji izgled imitiraju. Zahvaljujući naprednim mogućnostima obrade, Gerflorov LVT izgleda iznimno uvjerljivo i atraktivno. Istovremeno ima prednosti svojstvene svim Gerflorovim vinilnim podnim oblogama – dugotrajan je, otporan na habanje, topao je pod nogama, ne zadržava prljavštinu i jednostavno se održava.

Creation se proizvodi u brojnim različitim dimenzijama i u tri oblika s obzirom na način polaganja – Dryback, Clic System i X'press. Dryback se polaže lijepljenjem za podlogu, dok su druge dvije inačice idealno rješenje za brze renovacije. Postavljaju se bez lijepljenja, uobičajeno ne zahtijevaju dodatnu pripremu podloge i mogu se postavljati na podloge s višim postotkom vlage.

Gerflorova kolekcija Creation proizvodi se u brojnim različitim dimenzijama i u tri oblika s obzirom na način polaganja:

  • Dryback – postavlja se lijepljenjem, uobičajeno zahtijeva pripremu podloge protuprašnim premazom i masom za izravnavanje u sloju debljine 2 mm. Maksimalna je dozvoljena vlažnost podloge 2 % CCM.
  • Clic System – postavlja se bez ljepila, rubovi letvi međusobno se povezuju sustavom pero-utor. Ako je podloga čvrsta i ravna, za polaganje nije potrebna masa za izravnavanje, a maksimalna je dozvoljena vlažnost podloge čak 7 % CCM.
  • X'press – proizvodi se s ljepilom nanesenim na poleđinu za brzo i jednostavno postavljanje i uklanjanje. Uklanjanjem podne obloge ljepilo ne gubi svoja svojstva pa je oblogu moguće ponovno postaviti. Kao i kod Clica, čvrstu i ravnu podlogu nije potrebno dodatno pripremati masom za izravnavanje. Maksimalna je dozvoljena vlažnost podloge 4,5 % CCM.

Inačice Clic System i X'press mogu se postavljati na povišene (kompjuterske) podove.

Reference

Zatražite ponudu, uzorke ili dodatne informacije

Kontaktirajte nas
Poruka uspješno poslana.
Greška kod slanja, molimo pokušajte ponovo.