OrlandoFit vježba na podovima Gerflor Creation

22.05.2019. Kategorija: Projekti, Tvrtka

Gerflorove podne obloge pronašle su svoje mjesto u još jednom izvrsnom sportskom projektu – u sklopu centra Branimir u Zagrebu otvoren je novi vrhunski opremljen fitness-centar OrlandoFit, a poznati lanac odabrao nas je kao partnera u opremanju podnim oblogama. Na gotovo 450 m2 površine postavili smo podnu oblogu Creation 70 Clic, koja je zbog otpornosti i dobrih akustičkih svojstava zahvalan odabir za teretane i prostore za vježbanje.

Za oblikovanje interijera zaslužna je Brigada, a u interijeru su sjedinjeni različiti kontrastni elementi i stilovi: od industrial – high tech, vintagemodern, coldwarm, pa do black & whitecolorful. S obzirom na to da prostor objedinjuje velik broj različitih područja posvećenih zasebnim sportskim aktivnostima, čak i najzahtjevniji korisnici mogu pronaći svoj kutak, a istovremeno uživati u vrlo ugodnom, modernom i funkcionalnom ambijentu.

Vjerujemo kako će novi prostor OrlandoFita privući mnoštvo zadovoljnih korisnika te im želimo puno uspjeha u daljnjim poslovnim i sportskim aktivnostima.