Podne obloge Gerflor u novom prostoru tvrtke Inchoo

20.09.2016. Kategorija: Projekti

Tvrtka Inchoo iz Osijeka bavi se izradom internetskih sustava za kupovinu i djeluje na domaćem i međunarodnom tržištu. Zahvaljući poslovnim uspjesima tijekom posljednjih osam godina djelovanja prerasli su do sada već tri poslovna prostora i ovaj put odlučili uložiti u nešto zbilja posebno.

Budući da u uredu provode puno vremena, željeli su, kako kažu, prostor u kojem će se moći osjećati kao kod kuće, dovoljno velik da "udomi" cijeli sadašnji i budući tim i omogući druženje s lokalnom IT-zajednicom, s detaljima koji će tvoriti jedinstven, inchooerski dojam. Rezultat je sedmomjesečnog procesa promišljanja i radova ured na vrhu osječkog trgovačkog centra Super koji izgleda zaista – super.

Prostor zanimljivim čine brojni nesvakidašnji i konvencionalnim uredskim prostorima nesvojstveni detalji: soba za sastanke kao džungla s lijanama u kojima su kablovi, likovi iz stripova na zidu, velika tirkizna instalacija koju zovu “Čarolija”, sove-lampe čije oči svijetle, kip koji kao kosu ima paprat, ručno oslikani stolci i stolovi...

Dijelom su inchooerske lijepe priče i Gerflorove podne obloge Taralay Initial. U skladu s kreativnom vizijom dizajnerice Jelene Havelke i arhitektonskog studija ArkkiDaM, u prostoru su ugrađene podne obloge Taralay Initial Comfort u tri različita dizajna, na ukupnoj površini od oko 650 m2. Svojim blagim tonovima primiruju inače dinamičan ugođaj ureda i tvore neutralnu podlogu na kojoj vizualni detalji dolaze do izražaja. S obzirom na to da su mir i tišina jedne od nasušnih potreba svakog programera, dodatna su prednost ugrađenih podnih obloga njihova akustička svojstva (redukcija zvuka za 19 dB).

U nastavku pogledajte odličan video o procesu nastanka novog ureda koji je Inchoo snimio u suradnji s GERILAfilm production.

Čestitamo Inchooovcima na novom uredu i želimo da im donese dosad neslućeni porast produktivnosti!