Usain Bolt, svjetski rekorder u sprintu na 100 i 200 m: "Volim BSW-ove atletske staze. Brze su, pružaju jednak osjećaj po čitavoj površini i nemaju spojeva."

BSW od 1954. godine proizvodi sportske podne obloge, proizvode za zvučnu izolaciju i različite druge proizvode na bazi gumenog granulata i poliuretanskog veziva. Jedan je od vodećih opskrbljivača na međunarodnom tržištu u industriji proizvoda od gume. Svoj današnji status stekao je zahvaljujući stalnom unapređivanju proizvodnog procesa, razvoju novih rješenja za najrazličitije sektore i širenju na međunarodnom tržištu.

Jedan je od BSW-ovih najpoznatijih i najuspješnih patenata materijal Regupol®. Započevši od sastava temeljenog na gumenim granulama i poliuretanskom vezivu, BSW je tijekom godina proizveo Regupol® u brojnim različitim oblicima, kao proizvode iz vlastite ponude i za potrebe svojih partnera i naručitelja. Regupol® je toliko svestran, dugotrajan i izdržljiv materijal da je svoju primjenu pronašao u najrazličitijim kontekstima – od zvučne izolacije ispod drugih podnih obloga ili estriha, preko atletskih staza i antitraumatskih ploča za dječja igrališta, pa sve do podloge na poligonu za tenkove.