Gerflor je vodeći svjetski proizvođač vinilnih podnih obloga i drugih proizvoda za završno opremanje interijera. Djeluje više od 70 godina i prisutan je u više od 100 zemalja.

Gerflorova grupacija objedinjuje različite renomirane brandove: DLW, Taraflex, SPM, Connor Sports, Gradus i druge. U svijetu su, između ostaloga, prepoznati po ekskluzivnim partnerstvima s čuvenim institucijama, kao što su Boeing, Međunarodni olimpijski odbor (IOC), Međunarodni rukometni savez (IHF) i Međunarodni odbojkaški savez (FIVB).

Gerflorova proizvodnja odvija se u 15 proizvodnih pogona strateški raspoređenih diljem svijeta, a hrvatsko se tržište opskrbljuje iz tvornica u Francuskoj i Njemačkoj. Kontinuirano se ulaže u razvoj proizvodnih pogona i proizvoda, s tehnološkog, ekološkog i dizajnerskog aspekta. Svi proizvodni pogoni imaju certifikat ISO 14001, a svi su proizvodi u skladu s najvišim standardima struke – usklađeni su s odredbom REACH Europske unije i pozitivno se ocjenjuju prema kriterijima različitih međunarodnih akreditacijskih tijela za "zelenu gradnju" (Leed, HQE, Greenstar).