EHF Liga prvaka, Arena Zagreb

Gerflor je već dugi niz godina službeni partner Europskog rukometnog saveza (EHF) i Međunarodnog rukometnog saveza (IHF) – na sportskim podnim oblogama Taraflex™ Evolution igraju se sva značajnija natjecanja u rukometu, od europske klupske lige prvaka, preko europskih i svjetskih prvenstava do Olimpijskih igara.

Prepoznatljiva plavo-crna boja podova na slikama uvedena je kao službena za natjecanja EHF Lige prvaka još 2006., a korisnici su jedne takve podloge i rukometaši iz RK PPD Zagreb. Podloga je montažna i postavlja se prije svakoga natjecanja u Areni Zagreb, debljine je 7 mm i sastoji se od pjenastog potpornog dijela visoke gustoće i površinskog sloja od PVC-a s posebnom zaštitnom obradom Protecsol, koja pridonosi zaštiti od opeklina kože prilikom proklizavanja.

Sportske podne obloge Taraflex™ ujedno su i među najčešće rabljenima na svijetu na svim razinama sporta, od profesionalne do rekreativne. Na njima se svakodnevno sportom bavi preko 6 milijuna djece, a godišnje se odigra više od 3500 profesionalnih natjecanja.