Gyms4you, Zadar

Gyms4you je lanac fitness-klubova koji je u Hrvatskoj započeo s radom tijekom 2015. godine. Temelji se na europskom konceptu jedinstvenom na ovim prostorima – klubovi su za korisnike otvoreni 24 h sata dnevno svih 7 dana u tjednu. U njih se ulazi s pomoću korisničke kartice ili otiskom prsta, a kartica omogućuje ulazak u sve klubove tog lanca u Hrvatskoj.

Zahvaljujući specifičnom načinu rada, modernom uređenju i vrhunskoj opremi, u kratkom su roku postali vrlo popularni. Zasada su otvoreni klubovi u Zagrebu, Osijeku, Zadru i Šibeniku, a planira se i daljnje širenje.

U kontakt s našom tvrtkom došli su tražeći rješenje za problem buke u jednom od već otvorenih klubova u Zagrebu, gdje su udarci pri spuštanju utega odjekivali u kafiću smještenom ispod kluba. Predložili smo gumene ploče Crossfit 43 s profiliranom poleđinom i zvučnom izolacijom od 24 dB.

Ploče su se pokazale kao izvrsno rješenje i ugrađene su naknadno i u klubovima u Osijeku, Zadru i Šibeniku. Uz njih, za prostor sa spravama za trčanje u novootvorenim su klubovima iskorištene Gerflorove vinilne podne obloge Creation 70.

Projekt Gyms4you, Zadar
Ugrađena količina 520 m2
Ugrađeni proizvodi LVT – Gerflor Creation 70
gumene ploče – Granuflex Crossfit 43
Investitor Trgovinski centar Zadar – Faza 2 d.o.o.
Godina 2016.